Labiekārtošana, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Akto, SIA

Slokas 45, Jūrmala, LV-2015
Kapu vietu labiekārtošana . Gravēšana kapos. Kapu sētiņas. Kapu robežmalas. Kapu soliņi.
1

Alejas projekti, SIA

Graudu 4a, Jelgava, LV-3001
Pakalpojumi: ✓ Apzaļumošana; ✓ Bruģēšana; ✓ Labiekārtošana; ✓ Jumta dārzi; ✓ Kopšana; ✓ Zāliena ierīkošana; ✓ Apstādījumu ierīkošana; ✓ Bruģēšana. Produkti:

Iepriekš veicot pasūtījumu, uzņēmumā iespējams iegādāties dziļi impregnētus, priedes koka virpotus, spicētus vai fāzētus mietus. Piedāvājam arī priežu mizu mulču fasētu trīs frakcijās, specializēto minerālmēslojumu, Viva, z/s Veldzes, SIA "Mauriņš", SIA "Krastmaļi sēklas" zāliena sēklu maisījumus un ļoti plašu dižstādu un dekoratīvo stādu sortimentu dārzam un publiskajiem apstādījumiem.

Aleksandra Pan, SIA

Kurzemes prospekts 10, Rīga, LV-1067
Labiekārtošana, apzaļumošana

Aleksandrs Gajdajs, IDV

Jūrmala
Apraksts:

Pieredzējis būvnieks ar savu komandu veiks pilna cikla celtniecības un remonta darbus. Kvalitatīvs darbs, termiņu ievērošana. Sadarbībai atvērti.

Alfa risinājumi, SIA

Prūšu 3 k.2-86, Rīga LV-1057
Apraksts:

Būvkomersantā reģistrēts uzņēmums, veic dažāda veida demontāžas darbus, iekļaujos būvkonstrukciju un interjera demontāžu neatkarīgi no apjoma. Uzņēmums arī piedāvā būvgrūžu un cita veida atkritumu izvešanu un utilizāciju.

Alojas novada Saimniekserviss, SIA

Rīgas 22, Aloja, Limbažu nov., LV-4064
Apraksts:

SIA "Alojas Novada Saimniekserviss" dibināta 2014. gada 11. martā ar nolūku apvienot šādus uzņēmumus un saimniecības: SIA "Alojas Komunālais Dienests" - pievienots 2015. gada 1. aprīlī, SIA "Staiceles Komunālais Uzņēmums" - pievienots 2015. gada 1. jūlijā, Brīvzemnieku un Braslavas pagastu ūdenssaimniecības - pievienotas 2015. gada 1. augustā.

Mūsu mērķis: kļūt par Jūsu labāko izvēli.

Mūsu vērtības: kvalitāte, efektivitāte, atvērtība.

Avārijas bojājumu pieteikšana pa tālr. 64031502, 26409362

Ambru, SIA

Ulbroka, Institūta 17-50, Stopiņu pagasts, Ropažu nov., LV-2130

Annas Parks, SIA

Šveices 25, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
Kapu vietas apkopšana, labiekārtošana , kapu pieminekļi, apmales, soliņi, žogi, gravēšana., Bēru mielasts Siguldā, bēres Siguldā, morga pakalpojumi Siguldā, kapu labiekārtošana Siguldā, bēru organizēšana

Anniko, SIA

"Jaunvīndedži" , Zaļenieku pagasts, Jelgavas nov., LV-3011

Ansed, SIA

Zīļu 17-8, Baldone, Ķekavas nov., LV-2125
Bruģa likšana, ieklāšana, labiekārtošana , teritoriju labiekārtošana , Bruģis, trotuāra plātnes, Pagalmu, firmas, akmens, māla, klinkera flīzes, pagalmu, celiņu, bruģa apmales, ietvju, formas, teritorijas labiekārtošana

Apbedīšanas birojs Atvadas, SIA

Lielā 24, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Apraksts:

Palīdzēsim jums grūtā brīdī, uzņemoties visus ar apbedīšanu saistītos jautājumus. Atbildība un individuāla pieeja. Konsultācija, bēru organizēšana, aizgājēja transportēšana (katafalks), morga pakalpojumi, kremēšanas pakalpojumi, zārki – piederumi, kapavietu labiekārtošana.

Apbedīšanas birojs Sigulda, SIA

L.Paegles 9, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
Kapu vietas labiekārtošana . Kapu sveces. Zārki. Kremēšanas pakalpojumu organizēšana.

Apbedīšanas un kapu piederumu birojs

Viļņu 1, Salacgrīva, Limbažu nov., LV-4033
Apraksts:

Apbedīšanas birojs Salacgrīvā. Apbedīšanas pakalpojumus veicam visās Latvijas kapsētās. Kremācija.

AquaSer, SIA

Mūrmuižas 14, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Avārijas dienests 24/7 pakalpojumi:: ✓ Ūdensapgāde ✓ Kanalizācijas aizsprostojumu vai bojājumu novēršana ✓ Apkures sistēmas bojājumu novēršana ✓ Namu apsaimniekošana, uzturēšana Par mums:

SIA "AquaSer" pamatdarbība ir ūdens, kanalizācijas ierīkošana un visa veida bojājumu novēršana. Siltumtīklu būvniecība un rekonstrukcija. Namu apsaimniekošana un uzturēšana. Viens no pamatdarbības virzieniem ir ūdens patēriņa un  siltumenerģijas skaitītāju ar attālinātu nolasīšanu montāžas pakalpojumi iedzīvotājiem, namu apsaimniekotajiem, telemetrijas risinājumi skaitītāju attālinātai datu nolasīšanai. Mēs sniedzam konsultāciju iedzīvotājiem un apsaimniekotāju pārstāvjiem par iespēju samazināt ūdens patēriņa starpību starp iedzīvotāju un mājas ūdens skaitītāju, lai atbilstu sākotnējai domai, kāpēc ieviesa individuālu ūdens uzskaiti. Lai katrs maksātu par savu faktisko patēriņu.

Arhitektūras dizaina studija, SIA

Baložu 1-12, Rīga, LV-1048
Energoefektīvas būves:

Gatavi uz jauniem izaicinājumiem nekad nepadodamies un vienmēr nonākam pie vēlamā rezultāta.  Strādājam ar Fiziskām, juridiskām personām, kā arī valsts iestādēm un protams ar ārzemju attīstītājiem. Izstrādājam projektus, kuros nodrošināta BREEM, LEED sertifikācija, nodrošinot klientam ilgtspējīgu un energoefektīvu būvi ar labiekārtotu teritoriju un ilgtspējīgu infrastruktūru. Latviešiem netrūkst ambīciju vai ideju, bet nepieciešamas ne tikai labas idejas, interesantu vietu, bet arī par ilgtermiņa ekonomisko un kulturālo ietekmi, ko radām. Neatkarīgi no nozares vienmēr būs apstākļi, kuri jāizvērtē, jāizanalizē un jānoved līdz mērķim, kas mūsu gadījumā atspoguļojas dizainā, konfigurācijā un izvietojumā, ko nosaka normatīvo aktu prasības, kas ne vienmēr sakrīt ar vēlamo ieceri un klienta vēlmēm, tāpat, vides faktori, lokācija rada izaicinājums visā izstrādes un būvniecības gaitā, līdz pat nodošanai ekspluatācijā.

 

Arteforma, SIA

Alberta iela 8, Rīga, LV-1010
Barkāns, kvalitāte, individuāla pieeja, klienta vēlmu īstenošana, kapu pieminekļu uzstādīšana, kapu vietu labiekārtošana

Arņa Krūmiņa apbedīšanas birojs

Rūpniecības 32, Madona, Madonas nov., LV-4801
Kvalitatīva kapa vietas labiekārtošana Madonā, kapu vietas restaurēšana, apsaimniekošana Madonas novadā, , kapu, labiekārtošana Latvijas kapsētās.