Labiekārtošana, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Atols 2, IK

Mēness 14, Rīga LV-1013
izgatavošana, pieminekļi, kapakmeņi, akmens kapu pieminekļi, granīta kapu pieminekļi, kapu apmales, kapavietas labiekārtošana

Atpūta un skaistums, SIA

Gāles 28, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Labiekārtošana, apzaļumošana

Atvadas, SIA, Apbedīšanas birojs

Tēraudlietuves 3, Rīga LV-1026
Preču katalogs:

Speciālisti operatīvi un profesionāli reaģēs uz notikušo neatkarīgi, kur noticis negadījums – mājās, slimnīcā vai nelaimes gadījums ārpus mājas. 15% atlaide visiem pakalpojumiem.

Pakalpojumi:: ✓ Apbedīšana, atvadu ceremonija ✓ Kremācija, kremācijas organizēšana ✓ Pabalsts bērēm vai kremācijai, dokumentu noformēšana ✓ Apbedīšanas piederumi – zārki, sēru vainagi ✓ Transports pavadītājiem ✓ Kapu labiekārtošana un kopšana ✓ Repatriācija ✓ Morgs un morga pakalpojumi

Auces komunālie pakalpojumi, SIA

Miera 29, Auce, Dobeles nov., LV-3708
Apraksts:

Auces Komunālie Pakalpojumi piedāvā namu apsaimniekošanas, ūdensapgādes un kanalizācijas tīklu apsaimniekošanas, siltumapgādes, tirgus apsaimniekošanas, labiekārtošanas darbu, ceļu un ielu ikdienas uzturēšanas, dažādus individuālus pakalpojumus.

Aurakmens, IK

Babīte, "Mazāres" , Babītes pagasts, Mārupes nov. LV-2101

Uzņēmums nodarbojas ar kapu labiekārtošanu, pieminekļu un kapu norobežojuma tizdzniecību, apzaļumošanu, restaurācijas darbiem. Darbus veicam visā Latvijas teritorijā. Uzņēmumam ir ļoti liela pieredze Latvijas laukakmens un Skandināvijas granīta apstrādē. Kā arī uzņēmums piedāvā iegādāties itāļu marmora skulptūras gan kapiem, gan arī dārza interjeram.

Auskapital, SIA

Nometņu 32-20, Rīga, LV-1002
Apraksts:

Attīstībā esošs celtniecības uzņēmums piedāvā plaša spektra būvniecības darbus. Tos veicam  kvalitatīvi, ievērojot normatīvus un laika termiņus.Konsultējam par veiksmīgākajiem risinājumiem,lai ikviens mūsu klients būtu apmierināts. Aicinām sadarbībai.

Ausmas Serviss, SIA

Tirza, "Kalnasīļi" , Tirzas pagasts, Gulbenes nov., LV-4424

B.I.S., SIA

Saulkrasti, Saulkrastu nov. LV-2160
Par uzņēmumu:

Mēs piedāvājam veikt kvalitatīvus dažāda veida darbus ar mini ekskavatoru, universālo ekskavatoru, ekskavatoru 26t. un ir pieejama kravas automašīna ar manipulatoru, iekrāvēji.

Aicinām sadarbībai! Strādājam visā Latvijas teritorijā. 

 

BAFS, SIA

Meža 6, Baloži, Ķekavas nov., LV-2128

BD Serviss, SIA

Mārkalnes 11, Rīga LV-1024
Apraksts:

Bruģēšana un apkārtnes labiekārtošana ne tikai piešķir Jūsu īpašumam estētisku un vizuāli pievilcīgu izskatu, bet arī kalpo par simbolu Tava īpašuma sakoptībai, tāpēc mēs iesakām izvēlēties kvalificēta uzņēmuma pakalpojumus, kurš veic arī visus sagatavošanas darbus, sniedzot garantijas par visiem paveiktajiem darbiem.

BG Cranes, SIA, Būvniecības kompānija

Rīga
Pakalpojumi: ✓ Celtniecības darbi un remontdarbi, sākot ar pamatiem ✓ Jaunu ēku, māju, ražošanas būvju un telpu celtniecība ✓ Ēku rekonstrukcija, māju siltināšana ✓ Apdares darbi ✓ Ēku kapitālais remonts, telpu tehniskā modernizācija ✓ Telpu uzkopšana, uzkopšanas darbi, serviss pēc remontdarbiem

BK Benons, SIA

Murjāņi, "Bezdelīgas" , Sējas pagasts, Saulkrastu nov., LV-2142

BM Vide, SIA

Ganību dambis 21b, Rīga, LV-1005
Internetveikals, interneta veikals. Internetveikals, interneta veikals, būvmateriālu internetveikals, preces vides labiekārtošanai, dažādas preces celtniecībai, dažādi būvmateriāli celtniecībai, remonta darbiem, būvmateriāli būvniecībai, apdares materiāli, materiāli apkurei, apkure, Jumtu. Jumtu segumi. Jumta logi. Būvmateriālu

BM2211, SIA

Rīga
Apraksts:

Mūsu uzņēmums veic pilna cikla privātmāju būvniecību saskaņā ar pasūtītāja vai būvvaldes pieprasījumiem. Visas nepieciešamās dokumentācijas iesniegšana BIS, veic attiecīgās jomas sertificēts būvspeciālists. Darbus veicam galvenokārt Vidzemē, pierīgā un Rīgā. Aicinām sadarbībā!

BTM LAB, SIA

Ziepniekkalna 21a, Rīga, LV-1004
Betons, betona izstrādājumi. Bruģakmens. Bruģakmens ražošana. Bruģakmens ielu, Bruģakmens trotuāru. Betona bruģis. Bruģakmens. Bruģis. Bruģa ražošana. Bruģakmens ražošana. Bruģakmens tirdzniecība. Bruģakmens pārdošana. Bruģakmens piegāde. Bruģis. Bruģakmens. Bruģēšana. Bruģakmeņi. Bruģa ražošana. Bruģa tirdzniecība. Bruģa piegāde.

BTM LAB, SIA, Ražotne

"Salenieki" , Sērenes pagasts, Aizkraukles nov., LV-5123
Būvmateriālu, būvkonstrukciju ražošana

Baltex Group, SIA

Leņķa 9, Rīga LV-1006
Apraksts: SIA „Baltex Group” ir 2010. gadā dibināts uzņēmums, kas nodarbojas ar projektēšanu un nodrošina pilnas komplektācijas būvprojektu izstrādi - arhitektūras risinājumus, inženiertīklu projektēšanu, topogrāfisko uzmērīšanu, ēku tehnisko apsekošanu un būvprojektu vadību. Uzņēmuma darbības laikā ir tapuši kultūras centri, skolas, bērnudārzi, pašvaldību administratīvās ēkas, noliktavas, stadioni un citas ēkas, kā arī veikti labiekārtošanas darbi.