Labiekārtošana, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80
ZL.LV iesaka

Brickwood, SIA

Kārķi, "Vizbuļi" , Kārķu pagasts, Valkas nov. LV-4716
ieklāšana, Bruģa ielikšana, Bruģa klāšana, Bruģis, pagalmu bruģēšana, ietvju bruģēšana, apzaļumošana, labiekārtošana

Brikers Latvija, SIA, Rīgas birojs

Granīta 13, Rīga LV-1057
Par uzņēmumu:

SIA "Brikers Latvija" ir lielākais bruģakmens, apmaļu, labiekārtošanas elementu un citu betona produktu ražotājs Latvijā. SIA "Brikers Latvija" piedāvā visplašāko produkcijas klāstu, piedāvājot ne tikai pelēko un ekonomisko bruģi, bet arī krāsainu un ekskluzīvu bruģi. Mūsu bruģi plaši izmanto gan pašvaldības, gan lielākie būvniecības uzņēmumi. Plašs piedāvājums arī privātpersonām.

Mūsu dabā ir gan realizēt, gan arī realizēties – bruģis mums ir radošs akmens, tāpēc tirgū ienesam tādas iespējas, kādas Latvijā vēl nav bijušas. Jau savos sākumos 2008. gadā ieviesām Retro apdares bruģi un Colourmix krāsainību, tad Comfort outline, un cauri gadiem aizvien dažādojam bruģa formas, ieskaitot trijstūri un sešstūri, un mums ir arī īpašas apmales - krāsainas.

Brugasegumi, SIA

Dzilnas 24-104, Rīga, LV-1021
Labiekārtošana, apzaļumošana

Bruģieris, SIA

Lapegļu 4-1, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301

Bruģis AA, SIA

Dundagas 7-48, Talsi, Talsu nov., LV-3201
Apraksts:

BRUĢIS AA veic labiekārtošanas, bruģēšanas darbus, kā arī visa veida žogu uzstādīšanu un remontu Talsos un visā Kurzemes novadā. Labprāt sniegsim pakalpojumus Jelgavā un Rīgā.

Bruģis AP, SIA

Kalēju 23a, Grobiņa, Dienvidkurzemes nov., LV-3430

Bruģētava, SIA

"Ģērķi" , Bērzes pagasts, Dobeles nov. LV-3732

Bruģēšanas darbi, SIA

Priekuļi, Raunas 6, Priekuļu pagasts, Cēsu nov., LV-4126
Apraksts:

SIA "Bruģēšanas darbi" pieredzējuši speciālisti kvalitatīvi veic visa veida bruģēšanas darbus par lielisku cenu saprātīgā termiņā Vidzemes reģionā.

Brūklenājs, SIA

Brīvības 283, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5201
Jēkabpilī, apbedīšanas pakalpojumi Jēkabpilī, kapu serviss Jēkabpilī, zārki Jēkabpilī, krusti, kapavietas labiekārtošana , organizēšana, bēru pakalpojumi Jēkabpilī, rituālie pakalpojumi Jēkabpilī, bēru piederumi Jēkabpilī, kapu labiekārtošana

Buildbest, SIA

Ganību dambis 36-6, Rīga, LV-1005
Apraksts:

Piedāvājam musdienīgu, kvalitatīvu un energoefektīvu māju celtniecību. Izgatavojam koka karkasa, paneļu un moduļu mājas. Komanda ar vairāk kā 15 gadu pieredzi būvniecībā. Veicam pilna cikla celtniecības darbus. Aicinām sadarbībā!

Buvvide.lv, SIA, internetveikals

Ganību dambis 17A-201, Rīga LV-1045
Preču grupas: ✓ Pirts krāsnis ✓ Parku soli ✓ Atkritumu urnas ✓ Velosipēdu statīvi ✓ Siltumnīcas ✓ Preces vides labiekārtošanai ✓ Apdares materiāli ✓ Apkurei ✓ Bruģis. Ķieģeļi. Pārsedzes ✓ Durvis ✓ Grīdai ✓ Instrumenti ✓ Jumtu logi, palodzes ✓ Jumtu materiāli ✓ Kāpnes, lūkas ✓ Kokmateriāli, plātnes ✓ Leņķi, stiprinājumi ✓ Plēves, tenti ✓ Santehnika ✓ Tehnika ✓ Tehnika dārzam ✓ Iekšdurvis ✓ Ventilācija ✓ Žogi un vārti

Buļļu 46, Diennakts Apbedīšanas birojs

Buļļu 46, Rīga LV-1055
Apraksts: "Buļļu46.lv" – nodrošinās atbalstu un palīdzību visu diennakti .Pilns rituālo pakal pojumu komplekss. Mums ir svarīgi, lai jūs pienācīgi atvadītos no sava mīļotā, bet mēs parūpēsimies par pārējo. Mūsu speciālisti jums palīdzēs 24h/7.

Bērzi Plus, SIA, sķelda, kurināmais, malka

Turpinām strādāt klātienē!
"Arāji" , Zlēku pagasts, Ventspils nov. LV-3617
Apraksts:

Mežizstrāde, šķelda, malka, kurināmais, zaru, koksnes iepirkšana, šķeldas ražošana, kokapstrāde Kurzemē, Latvija, Kuldīgā, Ventspilī

Būvdraugs, SIA

Apraksts:

SIA BŪVDRAUGS piedāvā veikt kvalitatīvus ekskavatora, meliorācijas pakalpojumus, no projekta izstrādes līdz tā nodošanai ekspluatācijā. Dīķi, grāvji, drenāžas, caurtekas, apauguma frēzēšana un citi saistītie darbi pēc Jūsu vēlmēm! Ir sertificēts būvdarbu vadītājs. Strādājam visā Latvijas teritorijā: Cēsīs, Siguldā, Valmierā, Smiltenē, Gulbenē, Alūksnē, Balvos, Madonā, Jēkabpilī, Ogrē, Aizkrauklē u.c. Mums svarīga ir kvalitāte un izpildītas klienta vēlmes!

Būve GL, SIA

Jaunolaine, Martas 4, Olaines pagasts, Olaines nov. LV-2127

Būve un tehnika, SIA

Rītausmas 5-1, Rīga, LV-1058
pārseguma siltināšanas darbi, apdares darbi, iekšējie apdares darbi, ārējie apdares darbi, teritorijas labiekārtošana

Būvenergo A, SIA

Pulkveža O.Kalpaka 16, Jelgava LV-3001
Labiekārtošana . Caurduršana. Komunikāciju izbūve ar beztranšeju metodi.

Būvparks, pilnsabiedrība

Sesku 10 k.2, Rīga, LV-1035
Teritorijas labiekārtošana - apzaļumošana, celiņu ierīkošana u.c. Būvdarbu izmaksu aprēķināšana.

CEĻU KOMFORTS, SIA

Purva 12a, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Apraksts: Uzņēmums nodarbojas ar infrastruktūras objektu projektēšanu un būvuzraudzību. Piedāvājam ceļu, ielu, laukumu, sporta stadionu, lietus un sadzīves kanalizācijas, ūdensapgādes, elektroapgādes projektēšanu un būvuzraudzību, ekspertīzes un konsultācijas.