Labiekārtošana, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Sabiles rozes, SIA

"Smiltiņi" , Abavas pagasts, Talsu nov., LV-3294
Stādi, stādu tirdzniecība, stādaudzētava. Stādi Kurzemē, rožu stādu tirdzniecība, rožu stādu pārdošana, rožu stādi, stādaudzētava, sēklas un stādi, stādaudzētava, stadaudzētava Jūrmala, Latvijā audzēti stādi, kvalitatīvi stādi, rozes, vīteņaugi, dekoratīvie augi, Rozes, rožu stādi, tējhibrīdrozes, floribundrozes, krūmrozes, parka

Sprogas, ZS

"Sprogas" , Jaunalūksnes pagasts, Alūksnes nov., LV-4301
klinšrozītes, fizokarpi, grimoņi, egles, sudrabegles, baltegles, apstādījumu projektēšana, ierīkošana, labiekārtošana

S plus, SIA, siltumsūkņi un siltuma atgūšana, ūdensapgādes un kanalizācijas sistēmu ierīkošana.

Skolas 15, Ikšķile, Ogres nov., LV-5052
Siltumsūkņi, Siltumsūkņu sistēmas, siltumapgāde, notekūdens siltuma atgūšanas, rekuperācija, kanalizācijas ierīkošana, ūdensvadu ierīkošana, kanalizācijas tīkli privātmājām, Ūdensapgāde, kanalizācija, ūdensvadu ierīkošana, ūdensvadu izbūve, ūdensvadu montāža, ūdensapgādes sistēmu projektēšana, kanalizācijas sistēmu

Baltijas Ceļdaris, SIA

Mazjumpravas 3, Rīga LV-1063
SIA "Baltijas ceļdaris" sniedz šādus pakalpojumus:: ✓ Bruģēšana ✓ Asfaltēšana ✓ Teritoriju labiekārtošana un uzkopšana ✓ Sniega tīrīšana un izvešana ✓ Tehnikas noma ✓ Ceļa aprīkojumu uzstādīšana ✓ Apzaļumošana ✓ Bedrīšu remonts ✓ Apsaimniekošana

Motiva Latvija, SIA

Mūkusalas 15a, Rīga, LV-1004
"Motiva Latvija" piedāvātā produkcija:: ✓ Fasādes žalūzijas; ✓ Iekštelpu žalūzijas; ✓ Verandas, nojumes un pergolas; ✓ Ventilācija; ✓ Fasādes alumīnija apdare; ✓ Markīzes; ✓ Saulessargi; ✓ Mājai un dārzam; ✓ Viedās mājas sistēmas.

Motiva Latvija, SIA

Vecā Ostmala 24-4. stāvs, Liepāja, LV-3401
RENSON, fasādes žalūzijas, interjera, iekštelpu žalūzijas, žalūzijas, visa veida žalūzijas Renson, Renson fasādes žalūzijas, premium outdoor, pergolas, terases, verandas, dekoratīvās fasādes, alumīnija fasādes. Viedās tehnoloģijas, preces bērnu drošībai, žalūzijas, fasādes žalūzijas, markīzes, pergolas, terases, elektropievadi,

AC koki, individuālais darbs

Vārme, "Rūķīši" , Vārmes pagasts, Kuldīgas nov. LV-3333
Apraksts: Kokkopis-Arborists. Bīstamo koku zāģēšana, ar sava darba pieredzi un komandu spējam nozāģēt sarežģītus kokus visādās sarežģītās vietās. Visa veida koku kopējs jeb "frizieris". Kopjam kokus, saglabājot koka dzīvotspēju un drošību iedzīvotājiem. Veidojam mākslīgās formas, cērpjam dzīvžogus u.c. Avārijas koku seku likvidēšana. Nekad nevar paredzēt, kad koks lūzīs, un lūstot koks krīt neparedzami. Tā kā bieži iestādes nav spējīgas koku novākt un iedzīvotājiem nav spējīgi palīdzēt, tad dodamies mēs diennakts laikā. Mans galvenais mērķis ir palīdzēt iedzīvotājiem ar savu profesionālo, sniedzošo atbalstu, padomu, zināšanām, un lai klienti būtu priecīgi pēc mana darba pabeigšanas.

Evergreen, SIA

Glāzšķūnis, "Burtnieki" , Rembates pagasts, Ogres nov., LV-5016
Par uzņēmumu:

Uzņēmums dibināts 2008. gadā, sākotnēji koncentrējoties uz Latvijas laukakmens apstrādi un tirdzniecību. Vēlāk, sastopoties ar klientu vēlmju daudzveidību, sākam attīstīt arī eksotisku akmens veidu importu no visas pasaules. Pašlaik esam kļuvuši par vienu no vadošajiem akmens materiālu tirgotājiem Baltijas reģionā.

Krastmaļi sēklas, SIA, Zālāju sēklu veikals - internetveikals

Dunalka, "Graudi" , Dunalkas pagasts, Dienvidkurzemes nov. LV-3452
Piedāvājam:: ✓ Zāliena sēklas apzaļumošanai ✓ Sēklu maisījumi pļaušanai un ganīšanai ✓ Puķu pļavas sēklas ✓ BIO un BIO-minerālie mēslojumi Par mums: ZS “KRASTMAĻI” ir sēklkopības uzņēmums, kas apsaimnieko ap 550 ha un audzē kviešus, miežus, rapsi un dzeltenos zirņus. Saimniecības specializācija ir zālāju sēklaudzēšana – vairāk nekā 100ha platībā tiek audzēts baltais un sarkanais āboliņš, timotiņš, pļavas auzene un sarkanā auzene. Zeme – mūsu spēks!

AR, SIA

"Rasas" , Skultes pagasts, Limbažu nov. LV-4025
Pakalpojumi: ✓ Ceļu izbūve ✓ Ēku demontāža ✓ Labiekārtošana ✓ Dīķu rakšana ✓ Zemes līdzināšana ✓ Smilšu piegāde ✓ Šķembu piegāde ✓ Melnzemes piegāde Apraksts:

Mūsu uzņēmums sniedz ekskavatoru un pašizgāzēju pakalpojumus dažādiem būvniecības un nojaukšanas darbiem. Mūsu ekskavatori ir aprīkoti ar piederumiem, piemēram, kausiem, āmuriem un satvērējiem, lai veiktu rakšanas, greiderēšanas un nojaukšanas darbus. Mūsu pašizgāzēji ir pieejami dažādos izmēros, lai transportētu tādus materiālus kā netīrumi, grants un gruveši uz un no darba vietām. Mūsu pieredzējušie operatori ir kvalificēti droši un efektīvi pabeigt projektus laikā un budžeta ietvaros. Papildus mūsu ekskavatoru un pašizgāzēju pakalpojumiem mēs piedāvājam arī būvlaukuma sagatavošanas pakalpojumus, piemēram, zemes attīrīšanu, greiderēšanu un rakšanu. Mēs strādājam ar plašu klientu loku, tostarp darbuzņēmējiem, izstrādātājiem un valsts aģentūrām. Mūsu profesionāļu komandai ir nepieciešamās zināšanas un prasmes, lai risinātu jebkura veida projektus, lielus vai mazus. Mēs arī piešķiram prioritāti drošībai un ievērojam visus nozares noteikumus un vadlīnijas, lai nodrošinātu mūsu darbinieku un sabiedrības drošību.

Solinna, IK

Kurzemes 57, Tukums, Tukuma nov., LV-3101
Apraksts: ”Solinna” IK nodarbojas ar dekoratīvo un puķu stādu audzēšanu un tirgošanu. Dārzniecībā uz vietas plašā klāstā audzējam vasaras puķes, dekoratīvos stādus un ziemcietes. Sniedzam konsultācijas, veicam augu komplektācijas, stādam puķu podus un balkonu kastes.

Upīša projekti, SIA

Pils 2, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Par mums:

Mēs esam arhitektūras kompānija, kas sadarbībā ar profesionālu būvnieku komandu piedāvājam saviem klientiem realizēt sapni par savu māju. Līdz ar to, saviem klientiem spējam nodrošināt visu izpildes procesu, sākot no skices līdz mājas atslēgai!​

Mūsu pieredzes bagāžā ir ļoti daudz realizētu arhitektūras un būvniecības projektu, kā rezultātā spējam saviem klientiem nodrošināt profesionālu attieksmi un kvalitatīvu izpildes rezultātu.

JK kvalitāte, SIA, Būvniecības uzņēmums Zemgalē

Uzvara, Bauskas 2-3.st., Gailīšu pagasts, Bauskas nov. LV-3931
Būvuzņēmuma pakalpojumi:: ✓ Privātmāju, ēku būvniecība ✓ Demontāžas darbi  ✓ Iekšdarbi, apdares remontdarbi  ✓ Krāsošanas darbi  ✓ Ēku fasādes atjaunošana, apdare, māju siltināšana  ✓ Angāru betonēšanas darbi  ✓ Sporta laukumu atjaunošana ✓ Daudzstāvu māju renovācija, siltināšana  ✓ ECO mājas, fasādes atjaunošana  ✓ Betonēšanas darbi, ēku pamatu betonēšana  ✓ Santehniskie darbi ✓ Flīzēšana ✓ Ūdensapgāde  ✓ Kanalizācijas ierīkošana  ✓ Jumta seguma maiņa, renovācija  ✓ Elektroinstalācija, elektromontāžas darbi  ✓ Projektēšanas darbi, tāmēšana ✓ Būvdarbi, zemes darbi

 

DP Serviss un Tehnika, SIA

Nīgrande, Bērzu 4-21, Nīgrandes pagasts, Saldus nov. LV-3899
Galvenie pakalpojumi: ✓ Industriālais alpīnisms,  industriālā alpīnisma pakalpojumi, darbs augstumā.  ✓ Fasādes darbi augstumā (ēku paneļu un ēkas fasādes restaurācijas, atjaunošanas, remontdarbi) ✓ Metāla konstrukciju montāža/demontāža darbi augstumā (demontāžas un montāžas darbi) ✓ Krāsošana augstumā (metāla konstrukciju apkope, krāsošana) ✓ Jumta darbi augstumā (Jumtu mazgāšana, remonts,Tekņu uzstādīšana / demontāža / tīrīšana (darbi, kas veicami uz ēku jumtiem)  ✓ Logu mazgāšana augstumā (logu, vitrīnu un stikla paneļu sienu apsekošana) ✓ Koku zāģēšana, arboristu pakalpojumi (bīstamo koku un koku zaru zāģēšana) ✓ Tehnikas noma (busiņu(mikro) noma,kvadracikli, ūdens motocikli, motocikli, laivas, smailītes,  pirtis/baļļas) 
ZL.LV iesaka

TECHNITIS LATVIJA, SIA, instrumentu veikals

Berģi, "Rīgas-Siguldas šoseja 3A" , Garkalnes pagasts, Ropažu nov. LV-1024
Elektroinstrumentu un celtniecības tehnikas tirdzniecība: ✓ Akumulatora instrumenti ✓ Elektriskie instrumenti ✓ Mērinstrumenti ✓ Darbarīki ✓ Kāpnes un trepes ✓ Santehnikas instrumenti ✓ Sildītāji un sausinātāji ✓ Mazgāšanas un tīrīšanas mašīnas ✓ Dārza instrumenti un tehnika ✓ Metināšanas iekārtas ✓ Darba apģērbs ✓ Abrazīvie materiāli ✓ Celtniecības tehnika ✓ Zemes rakšanas un pārvietošanas mašīnas ✓ Demontāžas un hidrauliskās iekārtas ✓ Komunālais transports ✓ Kompresori un ģeneratori ✓ Betona apstrādes iekārtas ✓ Apmetuma un betona maisīšanas iekārtas ✓ Sildītāji un sausinātāji ✓ Augstspiediena mazgātāji un ūdens sūkņi ✓ Būvlaukumu aprīkojums

Forest Products, SIA

Rīga
Apraksts:

Pieredzējusi būvnieku komanda veic kvalitatīvus celtniecības un remonta darbus no pamatiem līdz atslēgai. Kvalitatīvs darbs, pieņemamas izmaksas. Sadarbībai atvērti.

Kames, SIA

Transporta 1, Salacgrīva, Limbažu nov. LV-4033
Apraksts: SIA Kames veic celtniecības darbus - no atslēgas līdz jumtam!

Bērzi Plus, SIA, sķelda, kurināmais, malka

Turpinām strādāt klātienē!
"Arāji" , Zlēku pagasts, Ventspils nov. LV-3617
Apraksts:

Mežizstrāde, šķelda, malka, kurināmais, zaru, koksnes iepirkšana, šķeldas ražošana, kokapstrāde Kurzemē, Latvija, Kuldīgā, Ventspilī

Longor nami, SIA

Rīga
Apraksts:

Jauns, strauji augošs uzņēmums, kurā strādā savas jomas kvalificēti speciālisti, veic visa veida celtniecības un galdniecības darbus. Veicam arī ēku uzturēšanas un namu apsaimniekošanas pakalpojumus.

Būvdraugs, SIA

"Spriguļi" , Priekuļu pagasts, Cēsu nov. LV-4126
Apraksts:

SIA BŪVDRAUGS piedāvā veikt kvalitatīvus ekskavatora, meliorācijas pakalpojumus, no projekta izstrādes līdz tā nodošanai ekspluatācijā. Dīķi, grāvji, drenāžas, caurtekas, apauguma frēzēšana un citi saistītie darbi pēc Jūsu vēlmēm! Ir sertificēts būvdarbu vadītājs. Strādājam visā Latvijas teritorijā: Cēsīs, Siguldā, Valmierā, Smiltenē, Gulbenē, Alūksnē, Balvos, Madonā, Jēkabpilī, Ogrē, Aizkrauklē u.c. Mums svarīga ir kvalitāte un izpildītas klienta vēlmes!