Labiekārtošana, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80
ZL.LV iesaka

Āres EG, SIA

Kurmene, "Māliņi" , Kurmenes pagasts, Bauskas nov. LV-5115
uzturēšana, rekonstrukcija, Meliorācijas darbi, Grāvju rakšana un tīrīšana, Ceļu un laukumu būve, Teritoriju labiekārtošana
ZL.LV iesaka

Sand, SIA

Meža prospekts 37, Dobele, Dobeles nov. LV-3701
plāksnes, šķembas, smilts, grants, melnzeme, akmens pulēšana, gravēšana akmenī, metāla sētas, kapu labiekārtošana , slīpēšana, kamīna apmales, akmens krusti, akmens, marmors, granīts, akmens kāpnes, pakāpieni, kapu labiekārtošana
ZL.LV iesaka

Vilku meži, SIA

"Ķirši" , Smārdes pagasts, Tukuma nov. LV-3129
Mežizstrāde, mežkopība, koku un krūmu zāģēšana, teritorijas sakopšana, zāles pļaušana, zāles mulcēšana, zaru šķeldošana, kokapstrāde, šķelda kūpināšanai, malka, šķelda mulčai, dēļu tirdzniecība, zāģmateriāli, trimerēšanas pakalpojumi, labiekārtošanas darbi, malkas tirdzniecība, šķeldošanas pakalpojumi, šķeldas tirdzniecība.

SOL 51, SIA

Sila 1, Ventspils LV-3601
Par uzņēmumu:

Kapa vietu labiekārtošana, pieminekļi, granīta apmales, soliņi, apzaļumošana.

Kursa Altum, SIA

Ķelšu 19, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Apraksts:

Uzņēmums sniedz pilna servisa arborista pakalpojumus - koku zāģēšanu, koku kopšanu, šķeldošanu, celmu frēzēšanu, materiāla izvešanu, kokmateriāla zāģēšanu dēļos (ar parasto vai mobilo gateri). Papildus tiek sniegti jumtu tīrīšanas, teritoriju labiekārtošanas, t.sk.apzaļumošanas, un zāles pļaušanas pakalpojumi.

Rieta, SIA

Saules 21, Ventspils, LV-3601
Apbedīšanas pakalpojumi Ventspilī:

Birojs "RIETA" - piedāvā Jums pilnu apbedīšanas pakalpojumu klāstu. Apbedīšanas birojs piedāvā profesionālu atbalstu grūtā brīdī. Uzticiet savas rūpes mums. Jūsu rīcībā esam 24 stundas diennaktī. Sniedzam visus apbedīšanas, kremācijas organizēšanas un transportēšanas pakalpojumus. Apbedīšanas piederumu tirdzniecība. Piedāvājumā kapa vietu kopšana, labiekārtošana un restaurēšana.

AG Wood, SIA

Pils 13a, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
Piedāvājam:

Mēbeles mājas labiekārtošanai un biroja praktiskumam. Mēbeļu komponenti un interjera elementi. Ozola, bērza, priedes, dižskābarža, kā arī MDF, KSP un lamināta materiāli ar dažādām apdarēm un īpašībām, iepakoti kastēs nosūtīšanai klientam. Virtuves mēbeles pēc individuāla pasūtījuma, izgatavošana un uzstādīšana.

Izgatavojam dažadu veidu mazu koku formu izstrādājumus no masīvkoka.

Piemēram salvešu riņķus, dažādus dekorus ar lina aukliņu, dāvanu kastes kā arī piedāvājam dekoru apdruku vai gravēšanu.

ZĀĢMATERIĀLI.

Bērza koksnes ēvelētas vai neēvelētas sagataves, kas sastāv no fiksēta vai garumā audzēta garuma; audzējuma tips – mēbeļu vai konstrukciju.

IEKŠTELPU MATERIĀLI.

Ozola, oša, dižskābarža, priedes un apses koksnes līmēti pakāpieni un palodzes, kuru malas ir iespējamas ar rundējumu, kā arī roku balsti un reliņi. Pakāpieni no veselām vai garumā audzētām sagatavēm; audzējuma tips – mēbeļu vai konstrukciju.

Priedes koksnes logu apdares paneļi, kājlīstes, durvju apdares līstes.

Produktus iespējams nokrāsot ar ūdens bāzes krāsu.

KURINĀMAIS.

Kvalitatīva alkšņa un bērza koksnes kamīnmalka.

Rekviēms LP, IK

Jaunceltnes 40a, Aizkraukle, Aizkraukles nov. LV-5101
Apraksts:

Apbedīšanas serviss

Rekviēms LP, IK

Jaunceltnes 40a, Aizkraukle, Aizkraukles nov. LV-5101
Kapu labiekārtošana . Kapu apzaļumošana. Kapu vietas, vietu kopšana atkarībā no klientu vēlmēm.

Lange Tech, SIA, Apkures iekārtu ražošanas firma

Eksporta 28, Tukums, Tukuma nov. LV-3104
Uzņēmums piedāvā šādas preču grupas:: ✓ Apkures iekārtas ✓ Dārza tehnika ✓ Ieroču seifi ✓ Akumulācijas tvertnes ✓ Autoklāvi ✓ Pirts katli ✓ Apkures titāni ✓ Un citi individuāli metālapstrādes pakalpojumi Uzņēmuma misija: Ražot apkures katlus, izmantojot augstas kvalitātes materiālus, kurus apvienojot ar rūpīgu roku un robotizētu tehnikas darbu, izveido kvalitatīvus apkures katlus, kuri spēj apkurināt māju, uzņēmumu vai organizāciju ar augstu lietderības koeficientu, droši, izdevīgi un ērti.
ZL.LV iesaka

Manfreds pluss, SIA

Lauku 31/35, Liepāja LV-3411
Par uzņēmumu:

Mežizstrāde, mežizstrādes, šķeldošanas pakalpojumi. Ekskavatoru pakalpojumi, dīķu, grāvju rakšana. Šķeldas izejmateriālu iepirkšana. Iepērkam mežus, birzis un cirsmas. Velosipēdi, zāles pIāvēji Liepājā. Riteņi, bērnu, pieaugušo, pusaudžu, meiteņu, zēnu velosipēdu tirdzniecība Kurzemē. Motorzāģi, zāles pļāvēji, piekabes, piekabju tirdzniecība, piekabju noma. Bērnu ratiņi, ratiņu, gultiņas, krēsliņi, sēdekļi, auto krēsliņu tirdzniecība Liepājā, Kurzemē.

Akmens Carnik, IU, Filiāle

Raiņa 21, Gulbene, Gulbenes nov. LV-4401
Apraksts:

Apbedīšanas pakalpojumi, bēru pakalpojumi pa visu Latviju, diennakts apbedīšanas birojs, kapu rakšana, Zārku izgatavošana, pieminekļu izgatavošana, kapu apmales, soli.

Akmens Carnik, IU

Rīgas 68, Gulbene, Gulbenes nov. LV-4401
Kapu labiekārtošana , gravēšana kapos, privātais morgs.

Kvarcīts, SIA, kapu pieminekļi

18.novembra 223, Daugavpils LV-5417
Pakalpojumi:: ✓ pieminekļu, kapa apmaļu, iežogojumu un soliņu izgatavošana; ✓ kapu teritoriju labiekārtošana; ✓ izstrādājumu uzstādīšana kapsētā; ✓ granīta galdu, virtuves virsmu, palodžu, kamīna plauktu, pakāpienu izgatavošana; ✓ granīta suvenīri ar kvalitatīvu gravēšanu; ✓ nestandarta individuālie pasūtījumi.

Intergeo Baltic, SIA

Braslas 19, Rīga LV-1084
Apraksts:

Ģeoloģiskās, ģeotehniskās un hidroģeoloģiskās izpētes. Vides izpēte un konsultācijas – grunts, gruntsūdens piesārņojuma izpēte. Topogrāfija un ģeodēzija. Urbšanas darbi, Statiskā un Dinamiskā zondēšana, CPT, DPSH, poru spiediena mērīšana, Grunts laboratorijas pētījumi, Skatrakumu veikšana, Statiskās plātnes pārbaude. Karjeru izpētes un dokumentācijas sagatavošana. Piesārņojuma attīrīšana (sanācija) un rekultivācija. Hidrotehniskā un melioratīvā būvniecība.  

Yourhouse, SIA

Rīgas 9-1, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Uzņēmums piedāvā::

* Visa veida pamatu būvniecība * Koka karkasu un paneļu māju montāžu * Jumta konstrukcijas montāža * Jumta seguma montāža * Logu, durvju montāža un apdare * Ēku arējā apdare, koks, metāls, betona vai cita materiāla plāksnes * Elektroinstalācija * Kanalizācija * Ventilācija * Apkures sistēma * Ēku iekšējā apdare * Žogi, sētas, vārti * Teritorijas labiekārtošana un apzaļumošana

Kurbads, Kravas auto serviss

Mazjumpravas 24, Rīga LV-1063
Kravas automašīnu remonts un apkope:: ✓ Automašīnas sagatavošana tehniskajai apskatei ✓ Ritošās daļas remonts un apkopes ✓ Agregātu remonts (reduktori, ātrumkārbas, dzinēji, sajūgi) ✓ Augstspiediena sūkņu un sprauslu remonts ✓ Hidraulikas remonts, apkopes un diagnostika ✓ Kravas automašīnu liftu remonts, apkopes un diagnostika ✓ Datordiagnostika (TEXA) ✓ Auto elektriķa pakalpojumi; ✓ Detaļu atjaunošana (metināšana, virpošana) ✓ Agregātu mazgāšana ✓ Pēc avārijas defektācija, tāmēšana un remonts, krāsošana ✓ Virsbūvju remonts un krāsošana ✓ Alumīnija metināšana ✓ Gaisa kondicionēšanas sistēmas pārbaude un uzpilde ✓ Izbraukuma remonti

Magnuss, DIENNAKTS apbedīšanas birojs, DIENNAKTS morgs, sertificēts, LAA biedrs

Turpinām strādāt klātienē!
K.Barona 142, Rīga LV-1012
Uzņēmums piedāvā:

Pēc izsaukuma jebkurā DIENNAKTS LAIKĀ KONSULTĒS, pie jums ieradīsies bēru aģents, nogādās nelaiķi morgā, kur tas tiks sagatavots bērēm. Noformēsim visus ar bērēm saistītos dokumentus. Mūsu birojā jūs varēsiet izvēlēties bēru piederumus (zārku, pārsegu, tautisku segu, krustu u.c.), kā arī pasūtīt vainagus, štrausus, lentes, laicīgu, garīgu ceremoniju un mūziku. Noformēsim kapus, kremāciju. Mums ir savi sertificēti kaprači.

OB BIROJS, SIA

Loka 8, Rīga LV-1067
Par uzņēmumu:

Apbedīšanas birojs "Obelisk" nodrošina visa veida apbedīšanas pakalpojumus, ievērojot tradīcijas un ētiku. Apbedīšanas nams "Obelisk" sniedz pilnu pakalpojumu klāstu, sākot no bēru piederumiem un transporta, beidzot ar apbedīšanas organizēšanu kapos vai kremāciju. Аpbedīšanas birojs parūpēsies par visiem bēru organizatoriskajiem jautājumiem.

AquaSer, SIA

Mūrmuižas 14, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Avārijas dienests 24/7 pakalpojumi:: ✓ Ūdensapgāde ✓ Kanalizācijas aizsprostojumu vai bojājumu novēršana ✓ Apkures sistēmas bojājumu novēršana ✓ Namu apsaimniekošana, uzturēšana Par mums:

SIA "AquaSer" pamatdarbība ir ūdens, kanalizācijas ierīkošana un visa veida bojājumu novēršana. Siltumtīklu būvniecība un rekonstrukcija. Namu apsaimniekošana un uzturēšana. Viens no pamatdarbības virzieniem ir ūdens patēriņa un  siltumenerģijas skaitītāju ar attālinātu nolasīšanu montāžas pakalpojumi iedzīvotājiem, namu apsaimniekotajiem, telemetrijas risinājumi skaitītāju attālinātai datu nolasīšanai. Mēs sniedzam konsultāciju iedzīvotājiem un apsaimniekotāju pārstāvjiem par iespēju samazināt ūdens patēriņa starpību starp iedzīvotāju un mājas ūdens skaitītāju, lai atbilstu sākotnējai domai, kāpēc ieviesa individuālu ūdens uzskaiti. Lai katrs maksātu par savu faktisko patēriņu.