Labiekārtošana, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Garants LZ, SIA

Tārgale, "Vējrozes" , Tārgales pagasts, Ventspils nov., LV-3621
Par uzņēmumu:

SIA "Garants LZ" kopš 1994. gada nodrošina visa veida bruģēšanas darbus ar garantētu kvalitāti. Apkalpojam gan juridiskās, gan privātpersonas. Lietus ūdens un kanalizācijas izbūve. Dīķu rakšana un apkārtnes labiekārtošana. Ekskavatoru pakalpojumi - grāvju rakšana, zemes rakšanas darbi u.c.

Gardens, SIA

Mēs strādājam, ievērojot drošības pasākumus!
Kvēles 41, Rīga, LV-1024
Apraksts: “Gardens” ir pieredzes bagāta komanda ar videi draudzīgu domāšanu, kurai darbs ir arī hobijs - mēs visu darām ar prieku un reizē lielu atbildību. Zālienu, paklājzālienu ierīkošana un pļaušana, dzīvžogu stādīšana un apgriešana, dārzu ierīkošana un kopšana. Nogāžu un krastu stiprināšana. Sākot no projekta līdz krāšņai teritorijai dabā. Pļaujam aizaugušas teritorijas, kā arī zāģējam kokus un to zarus. Tīrām pamežus, starpcirsmas un aizaugušus laukus. Veicam teritorijas atbrīvošanu no celmiem. Veicam augļu koku vainagu veidošanu, stādīšanu un kopšanu.

Gartda, SIA

Višķu 21p, Daugavpils, LV-5410
Labiekārtošana, apzaļumošana

Gartens, SIA

Skārduciems, "Burkānu pagrabs" , Babītes pagasts, Mārupes nov. LV-2107

Ginta Neško pieminekļu darbnīca, IK

Loka maģistrāle 8a, Jelgava, LV-3004
kamīna apmales, akmens krusti, betona apmales, sētas, sētiņas, dekoratīvie stādi, oļi, transports, Kapu labiekārtošana

Ginta Neško pieminekļu darbnīca, IK, Filiāle

"Jaunie Ķekavas kapi" , Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2123
Kapu pieminekļi, apmales, pieminekļu izgatavošana, tirdzniecība, remonts, uzstādīšana, restaurācija, plāksnes, apmales, kapakmeņi, granīta plāksnes, kamīni, kāpnes, kapu portreti, akmens darbi, vāzes, soliņi, soli, marmora apstrāde, granīta pieminekļi, akmens apdares materiāli, gravēšana kapos, burtu atjaunošana, gravēšana,

Glass & Wood, SIA

Skārduciems, "Beikas" , Babītes pagasts, Mārupes nov., LV-2107
Kokapstrāde

Glasstone, SIA

Ganību dambis 24a, Rīga, LV-1005
Dzimtas piemiņas vietas labiekārtošana . Kapu vietas labiekārtošana ., Ģimenes kapu vietas labiekārtošana . Kapakmeņi un kapu pieminekļi Rīgā.

Glaube, SIA

Daugavgrīvas 93-60, Rīga LV-1007
Labiekārtošanas darbi, zemes darbi, apzaļumošana, transporta pakalpojumi, kravu pašizgāzēji, treilera pakalpojumi, ekskavators, ekskavatora noma, riteņu ekskavators, kāpurķēžu ekskavators.

Gludi LM, SIA

Garkalne, Vidzemes šoseja 1m, Garkalnes pagasts, Ropažu nov., LV-2137
Asfaltēšana, bruģēšana, bedrīšu remonts, ceļu būve, laukumu izbūve, labiekārtošana , apzaļumošana, teritoriju
ZL.LV iesaka

Goldingen Digger, SIA

"Bāze" , Ēdoles pagasts, Kuldīgas nov. LV-3310
Kāpēc izvēlēties mūs, SIA "Goldingen Digger"?: ✓ Piedāvājam plaša profila zemes darbus Kurzemē ar dažādu modifikāciju un svaru kategorijas ekskavatoriem līdz 40 t, ir arī ekskavatori ar garajām strēlēm Long Reach, aizsniedzamība 16m, 18m un 24 metri; ✓ Vienlaicīgi varam strādāt ar 6 un vairāk ekskavatoriem vienā objektā, ir arī dumperi 6x6 un 4x4, un, protams, tehnika arī citiem labiekārtošanas darbiem; ✓ Pieejamas 5 pašizgāzēju mašīnas, gan 6x4, gan 8x4, visa veida beramā materiāla piegāde; ✓ Profesionāli, labi motivēti operatori, pozitīva attieksme, atbilstoša tehnika un aprīkojums, strādājam pārdomāti, raiti un kvalitatīvi; ✓ Padarītā apjoma un patērētā laika adekvāts balanss; ✓ Pareiza darba secīguma ievērošana un sekojošo darbu analīze, organizēšana; ✓ Operatīva un ļoti precīza izmaksu aprēķināšana jau pie telefona sarunas, objekta apskates. Kā arī profesionāli ieteikumi ņemot vērā apstākļus un darba izpildes specifiku; ✓ Sniedzam pakalpojumus gan fiziskām, gan juridiskām personām. Varam veikt darbus arī, ja neatrodaties valstī (priekšapmaksa 100% apmērā); ✓ Ar mums varat rēķināties, ja esam vienojušies; ✓ Mēs labprāt pieņemam izaicinājumus. Jebkuras sarežģītības darbi, arī tie par kuriem citi tikai plāta rokas; ✓ Daram to, ko vislabāk protam, un protam mēs daudz un līdz galam. Zeme kā ledus, krasti kā šķīvis. ✓ Visiem mūsu darbiem ir civiltiesiskā apdrošināšana līdz 100 000 euro. 

Granite, IK

Kalna 1a, Rīga LV-1003
Kapu teritoriju labiekārtošana , kapu pieminekļu uzstādīšana. Fotogrāfiju gravēšana akmenī., Kapu labiekārtošana , apzaļumošana. Granīta vāzes. Kapu sētiņas. Kapu soliņi. Kapu apmales.

Granīta pasaule LT, SIA

Skolotāju 1, Jelgava LV-3001
Granīta pieminekļi, kapu pieminekļi, kapakmeņi, futrāļi, pieminekļu izgatavošana, restaurācija, uzstādīšana, kapu labiekārtošanas darbi, kapu apmales, kapu pieminekļu izgatavošana, akmens apstrāde, kapu soli, soliņi, granīta plāksnes, tirdzniecība, kapu portreti, akmens darbi, vāzes, akmens apdares materiāli, akmens krusti, bronzas

Granīta pasaule LT, SIA, Filiāle

Pārolaine, "Pastnieki" , Olaines pagasts, Olaines nov., LV-2127
Kapu pieminekļu izgatavošana

Green Solutions, SIA

Baltā 1b, Rīga, LV-1055
Virtuves galda virsmas, projektēšana, uzmērīšana, izgatavošana, uzstādīšana. Akmens galda virsmas. Virtuves galda virsmas Rīgā, Pārdaugavā, Latvijā. Akmens virsma cena. Kvarca virsmas virtuvēm. Kvarca virtuves, virsmas. Mākslīgā akmens virtuves virsmas. Mākslīgās virtuves virsmas. Kvarcs, (kompozītmateriāls, kurš sastāv no vismaz 93%

GreenStar, SIA

"Jaunbērziņi" , Salaspils pagasts, Salaspils nov. LV-2118