Labiekārtošana, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

NSIA, SIA

Bruknas 14-101, Rīga, LV-1058
Labiekārtošana, apzaļumošana

Namejs, apbedīšanas birojs

Zaļā 25, Līvāni, Līvānu nov., LV-5316
Apraksts:

"Namejs", apbedīšanas pakalpojumu birojs, piedāvājam pilna apjoma pakalpojumu - sākot no brīža, kad jānogādā morgā, līdz pat sēru ceremonijai un kapu labiekārtošanai. Sniedzam palīdzību 24 stundas diennaktī.

Namu apgāde, SIA

Seleksa -14, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150

Navalart, SIA

Liepājas 37B, Rīga, LV-1002
Teritorijas labiekārtošana . Bruģēšana. Bruģēšanas darbi. Ēku nodošana ekspluatācijā. Renovācija.

Nordas, SIA

Atbrīvošanas aleja 101-16, Rēzekne, LV-4601

OB BIROJS, SIA

Loka 8, Rīga LV-1067
Par uzņēmumu:

Apbedīšanas birojs "Obelisk" nodrošina visa veida apbedīšanas pakalpojumus, ievērojot tradīcijas un ētiku. Apbedīšanas nams "Obelisk" sniedz pilnu pakalpojumu klāstu, sākot no bēru piederumiem un transporta, beidzot ar apbedīšanas organizēšanu kapos vai kremāciju. Аpbedīšanas birojs parūpēsies par visiem bēru organizatoriskajiem jautājumiem.

Olaine Metal Group, SIA

Rūpnīcu 2a, Olaine, Olaines nov., LV-2114
Metālapstrāde, metālapstrādes, metālkonstrukciju smilšošana, apstrāde ar smilšu strūklu, skrotēšana, metināšana, virpošana, skrūves, vītnes, frēzēšana, liekšana, locīšanas darbi, liekšanas darbi, metāla griešana ar lentzāģi, lentzāģis, metāla ciršana, metāla ciršana ar giljotīnu, max biezums 16mm, orbitālā metināšana, vārti, margas,

Ozīriss, apbedīšanas birojs Madonā

Saules 24, Madona, Madonas nov., LV-4801
Katafalks, Kapa vietas labiekārtošana , Zārki, lēti zārki Madonā, krusti vainagi, strausi, štrausi, Morgs, pakalpojumi Madona, Bēru organizēšanas pakalpojumi, Apbedītājs, apbedīšana, Apbedīšanas pakalpojumi, kapu labiekārtošana

Oļegs Grilčuks, IDV

Rīga
Par mani:

Pieredzējis meistars, strādājis arī ārpus mūsu valsts robežām, kvalitatīvi par pieņemamām cenām veiks pilna cikla apdares darbus, kā arī citus būvniecības darbus. Sadarbībai atvērts!

Oļegs Smirnovs, IDV

Tērbatas 88, Rīga LV-1001
Apraksts:

Pieredzējis būvnieks ar vairāk kā 10 gadu praksi ārpus valsts, paveiks kvalitatīvus būvniecības un remonta darbus. Kvalitāte un termiņu ievērošana. Aicinām sadarbībai!

P. Alkšņa projektu grupa IK

Jelgavas 7-4, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Apraksts:

IK “P. Alkšņa projektu grupa” savu darbību veic no 2002. gada marta būvuzraudzības jomā. 

Ir iegūta liela darba pieredze pašvaldību un meža autoceļu būvprojektos, pilsētu un citu apdzīvoto vietu ielu, veloceliņu un gājēju celiņu, autostāvvietu un uzņēmumu teritoriju labiekārtošanas objektu būvuzraudzībā. Būvuzraudzību esam veikuši arī valsts autoceļu tīkla objektos. 

Jau ilglaicīgi mums izveidojusies sadarbība ar partneriem – dažādu komunikāciju un tiltu projektētājiem, tā kā varam savos projektos iekļaut šādas projektu daļas. 

Tā kā atrodamies Saldū, mūsu darbības reģions ir Kurzeme un Zemgale apmēram 100 km rādiusā. Līdz šim esam strādājuši visos apkārtējos novados, arī Liepājā un Jelgavā, arī turpmāk esam gatavi izskatīt visus piedāvājumus šajā reģionā.

Pantra, SIA

"Lapsiņas" , Dzērbenes pagasts, Cēsu nov., LV-4118
Pakalpojumi:: ✓ Mežizstrāde ✓ Dīķu rakšana ✓ Dīķu tīrīšana ✓ Labiekārtošanas  darbi ✓ Malkas tirdzniecība ✓ Ekskavatora pakalpojumi Mežizstrādes un ekskavatoru pakalpojumi:

Dīķu rakšana, dīķu tīrīšana, uzbērumu līdzināšana, ceļu izbūve, būvlaukumu sagatavošana, aizsprostu-meniķu izbūve (dzelzsbetona), ūdens slūžu izbūve, speciāla purva ekskavatora pakalpojumi, grāvju rakšana-tīrīšana, nivelēšanas pakalpojumi. Mežvedēja pakalpojums, izstrādājam, pērkam cirsmas. Pērk apaugumus, atbrīvo lauksaimniecības zemes no krūmiem, attīra laukmalas no krūmiem-celmiem, izkopj jaunaudzes, jaunaudžu atēnošana, stāda mežu. Pārdod skaldītu malku.

Parketa nams, SIA

Cēsu 11, Rīga LV-1012
Parkets, slīpmašīnas noma, grīdas segumi, eļļas, lakas, līmes, slīplentes, vasks, abrazīvie diski, dimanta sieti, siets, slīpdiski, ozolkoka dēļi. Parketa kopšanas līdzekļi, dēļi, slīpēšana, atjaunošana, restaurācija, lakošana, eļļošana, ieklāšana. LAEGLER slīpmašīnas, STAUF līmes, STAUF oficiālais pārstāvis Latvijā, BERGER SEIDLE

Piejūras vides serviss, SIA

"Gundegas 2", Pabaži, Sējas pagasts, Saulkrastu nov., LV-2162

Piemiņa LV, SIA

Kleistu 25, Rīga, LV-1067
akmens krusti, betona apmales, sētas, sētiņas, akmens, marmors, granīts, akmens kāpnes, pakāpieni, kapu labiekārtošana

Pierīgas Vides serviss, SIA

Liepavotu 3, Ādaži, Ādažu nov. LV-2164
Labiekārtošana, apzaļumošana