Labiekārtošana, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

CEĻU KOMFORTS, SIA

Purva 12a, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
izstrāde, tehniski ekonomiskais pamatojums, analīze, TEP, konsultācijas, ekspertīze, būvuzraudzība, labiekārtošana

3D AD, SIA

Zvejnieku 14a-2, Rīga LV-1048
Detālplānojums, Detālplānojuma izstrāde, lokālplānojums, lokālplānojuma izstrāde, labiekārtojums, teritorijas labiekārtošana

Inko Lukss, SIA

Daugavgrīvas 60, Rīga LV-1007
Meža transformācija, meža zemes transformācija, atmežošanas pakalpojums, atmežošanas plāns, atmežosana, mežaudzes kompensācijas tiesību nodošana, meža zemes būvprojektu īstenošanai, kompensācijas audze, pērk mežu, pērk mežus, mežu pirkšana, iepērk mežu, meža īpašumu uzpirkšana, meža zeme, meža īpašumu iegāde, meža inventarizācija,

VEKKER, SIA

Miera 90, Rīga, LV-1013
Būvniecības uzņēmums VEKKER piedāvā:: ✓ Celtniecības un remonta darbi; ✓ Bruģēšana un labiekārtošanas darbi; ✓ Rekonstrukcija un restaurācija; ✓ Fasāžu renovācija, siltināšana, apdare; ✓ Privātmāju būvniecība SIA "VEKKER" darbības sfēras:: ✓ Celtniecības un remonta darbi, ✓ Bruģēšana un labiekārtošanas darbi, ✓ Rekonstrukcija un restaurācija, ✓ Fasāžu renovācija, siltināšana, apdare, ✓ Privātmāju būvniecība, ✓ Koka fasāžu, terašu izbūve un renovācija, ✓ Jaunu un esošo jumta konstrukciju un segumu, montāža un renovācija, ✓ Ventilējamās fasādes, ✓ Inženierkomunikāciju un ventilācijas sistēmu izbūve, ✓ Ražošanas un industriālo ēku būvniecība.

Berggranit, Brāļu Bergu akmeņkaļa darbnīca

"Akmenskalni" , Zirņu pagasts, Saldus nov., LV-3853
Pieminekļi: ✓ Kapu pieminekļi ✓ Publiskie pieminekļi ✓ Granīta apmales ✓ Akmens soliņi ✓ Labiekārtošana ✓ Pieminekļi dzīvniekiem Par darbnīcu:

Brāļu Bergu akmeņkaļa darbnīcā pārvērtīsim parastu akmeni Jūsu izvēlētajā mākslas darbā. Akmens apstrāde, dārza mēbeles, vāzes, kapu pieminekļi, soliņi, apmales. Kapu vietu iekārtošana un restaurācija.

SIA Risinājums I - apsaimniekošanas pakalpojumi Valmierā

Annas 27, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Teritorijās: ✓ Teritoriju sakopšana, iekopšana un tīrīšana ✓ Dekoratīvā un parastā krāsošana ✓ Iekopjam teritorijas ar pāraugušu zāli, attīrām no krūmiem un veicam citus teritoriju labiekārtošanas darbus ✓ Žogu un sētu uzstādīšana ✓ Attīrām aizaugušus apbūves gabalus no kokiem un krūmiem

Žogu Pasaule, SIA

Raiņa 11-36, Lielvārde, Ogres nov. LV-5070
Preces: ✓ Paneļu žogi ✓ Ruļļu žogi ✓ Vārti un vārtu automātika ✓ Koka žogi ✓ Dzeloņstieple Žogu tirdzniecība:

Mēs jums palīdzēsim atrast labāko risinājumu jūsu teritorijas labiekārtošanai! SIA Žogu Pasaule piedāvā dažādu veidu žogu materiālus, vārtus un vārtu automātikas. Piedāvājam arī uzstādīšanas pakalpojumus - sākot ar lauksaimniecības platību iežogošanu līdz pat industriālu objektu iežogošanai. Strādājam pa visu Latvijas teritoriju.

Remdek, SIA

Vītoliņi, "Industriālais parks" , Valgundes pagasts, Jelgavas nov., LV-3017
Ražojam: ✓ Traktoru priekšējās uzkares ✓ Metāla kāpnes ✓ Nestandarta metāla konstrukcijas ✓ Individuāli pasūtījumi  Metālapstrādes uzņēmums:

Ražojam un pārdodam traktora priekšējās uzkares MTZ 80, 82, T40, Valtra, John Deere, Massey Fergu, FENDT, Case, Claas, Deutz Fahr, New Holland u.c. Celtspēja 1200 - 2400 kg. Pieņemam individuālus pasūtījumus. Iespējama piegāde.

BalticAkmens, SIA

Rīgas 9, Rēzekne LV-4601
Apraksts:

Uzticiet savu projektu profesionāļiem. Mēs specializējamies akmens apstrādē. Esam meistari ar 20 gadu pieredzi savā jomā. Ieteiksim labākos risinājumus. Mūsu darbinieki ir saprotoši un atsaucīgi, katram klientam pievēršamies individuāli.

✓ Pasūtījumu pieņemšana Varakļānos: katru piektdienu; citās darba dienās, iepriekš sazvanoties. ✓ Pasūtījumu pieņemšana Kārsavā: katru sestdienu un tirgus svētdienā (mēneša trešajā svētdienā), citās darba dienās, iepriekš sazinoties.

Slāpe, akmeņkaļu darbnīca

"Slāpe" , Sarkaņu pagasts, Madonas nov. LV-4870
Par mums:

Akmeņkaļa darbnīca Slāpe piedāvā granīta kapakmeņu izgatavošanu, kā arī visu nepieciešamo kapu vietai - kapu apmales, soliņus, pieminekļus un akmens plāksnes. Pēc individuāla pasūtījuma izgatavoti akmens izstrādājumi. Piedāvājam kapu vietas labiekārtošanu.

Alojas novada Saimniekserviss, SIA

Rīgas 22, Aloja, Limbažu nov., LV-4064
Apraksts:

SIA "Alojas Novada Saimniekserviss" dibināta 2014. gada 11. martā ar nolūku apvienot šādus uzņēmumus un saimniecības: SIA "Alojas Komunālais Dienests" - pievienots 2015. gada 1. aprīlī, SIA "Staiceles Komunālais Uzņēmums" - pievienots 2015. gada 1. jūlijā, Brīvzemnieku un Braslavas pagastu ūdenssaimniecības - pievienotas 2015. gada 1. augustā.

Mūsu mērķis: kļūt par Jūsu labāko izvēli.

Mūsu vērtības: kvalitāte, efektivitāte, atvērtība.

Avārijas bojājumu pieteikšana pa tālr. 64031502, 26409362

Jelgavas būve-V, SIA

Ozolnieki, Rīgas 18, Ozolnieku pagasts, Jelgavas nov. LV-3018
Apraksts:

Izstrādājam projektus no idejas līdz realizācijai. Ir uzceltas vairāk kā 100 mājas, baznīca, 10 angāri, 15 lieliskas pirtis un vairākas vasarnīcas. Sadarbojamies ar lielajiem uzņēmumiem. Darbi tiek paveikti ātri un kvalitatīvi, norunātajā laikā, tiek meklēti risinājumi katra pasūtītāja vēlmēm. Aicinām sadarbībai!

Sēme CB, SIA

Cesvaines 9, Rīga LV-1073
Apraksts: Asfaltbetona seguma atjaunošanas darbi. Ūdensapgādes, kanalizācijas un gāzes apgādes sistēmu būvmontāža, remonts un renovācija. Ceļu, ielu remonts, laukumu izbūve un teritorijas labiekārtošana. Ceļu satiksmes drošības organizēšana ceļu remontdarbu veikšanas laikā, pagaidu ceļa zīmju izvietošana.

Akmens Carnik, IU, Filiāle

Raiņa 21, Gulbene, Gulbenes nov. LV-4401
Kapu labiekārtošana , gravēšana kapos, privātais morgs.

Wilo Baltic, SIA

Ķengaraga 10b, Rīga LV-1063
Par mums:

Neatkarīgi no tā, vai runa ir par piedāvājuma izveidi vai jaudas rādītājiem, dažādu iekārtu tipu parametru izvēli, konsultāciju sūkņu vai vadības ierīču izvēlē, vai vienkārši par atbalstu hidraulikas un vadības jautājumos, Wilo Baltic palīdzēs. Wilo izstrādā sūkņu risinājumus, kas nosaka jaunus nozares standartus apkures, kondicionēšanas un dzesēšanas, ūdensapgādes un kanalizācijas sistēmās. 1998. gads WILO vēsturē tika iezīmēts ar meitas uzņēmuma "WILO Baltic" izveidošanu Baltijas reģionā. No uzņēmuma Rīgas biroja tiek apkalpotas divas Baltijas valstis – Latvija un Igaunija. Baltijas reģionā WILO ienāca 1998. gadā, un 2018. gada aprīlī uzņēmums WILO BALTIC atskatījās uz divdesmit veiksmīgas darbības gadiem. Mātes uzņēmuma starptautiskā pieredze, WILO ražojumu stabilā kvalitāte un, protams, uzņēmuma darbinieku profesionalitāte un entuziasms ļāvis šajos gados izveidot solīdas ilgtermiņa darījuma attiecības ar valsts un municipālajiem uzņēmumiem, vadošajām celtniecības materiālu tirdzniecības firmām, būvuzņēmumiem un montāžas kompānijām.

SIA Teritoriju labiekārtošana

Slokas iela 36 – 21, Jūrmala, LV-2015
Informācija no uzņēmumu reģistra

KP labiekārtošana, SIA

Tirgus laukums 5 – 4, Kandava, Tukuma nov., LV-3120
Informācija no uzņēmumu reģistra

Labiekārtošana K, pašvaldības aģentūra

Sporta 10, Krāslava, Krāslavas nov., LV-5601
Labiekārtošana, apzaļumošana